Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Palić- smeštaj

Hotel elitte

Smeštaj za dete do 7 godina je gratis. Paket “Leto na Paliću” nudi besplatan ulaz u ZOO vrt. 

palić resort

Smeštaj za dete do 6 godina je gratis. Gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje fitness centra i zatvorenog bazena.

Hotel Prezident

Hotel Prezident pruža svojim gostima besplatno korišćenje Wellnes centra. Deca do 3 godine imaju besplatan smeštaj.

Palić, jezero i naselje istog imena, nalazi se 8 kilometara od Subotice, turističko je mesto koje se može pohvaliti svojim položajem, klimom, prirodnim vrednostima i banjskom reputacijom. Zahvaljujući toploj jezerskoj vodi i lekovitom mulju bogatom mineralnim materijama, dobio je na značaju i već se od 18. veka spominje kao banjsko mesto, dok je banjom proglašeno 1889. godine.  Park prirode obuhvata Palićko jezero i deo naselja. Čine ga prirodne i  kulturne vrednosti, duga tradicija kupališta, banje i letovališta.

Palićko jezero je smešteno između Subotičko – bajske peščare na severu i Telečke lesne zaravni na jugu, omiljeno je izletište Subotičana, kao i žitelja Vojvodine i drugih krajeva Srbije i privlačno prirodno lečilište.  Površine 4,5 km Palićko je najveće u nizu eolskih jezera kojih se do danas održalo 5. U blizini se nalaze Krvavo, Ludaško, Slano i Kelebijsko. Palićko jezero se deli na Mali i Veliki Palić. Obala jezera je oko 17 kilometara i svuda je uređena. Oko jezera funkcionišu tri kupališta- štranda, sa raznim uslugama i zanimljivostima: Muški i Ženski štrand i peščana plaža kojе su leti veoma posećenе.

🗺️ • Palić