Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Odmor u Srbiji
Leto 2021

Odmor u Srbiji 2021

Sve što nikada niste čuli o Srbiji je zapravo istina! Srbija je drugačija, otvorenog srca i izuzetno zabavna. Turisti koji posete našu zemlju stiču utisak da su Srbi najbolji domaćini i najvelikodušniji ljudi na svetu, pa samim tim odmor u Srbiji smatraju lekovitim.

Pravi je trenutak da i sami uživamo u sopstvenoj bogatoj prirodi, da upoznamo njene skrivene kutke, probamo jela iz različitih krajeva, udahnemo svež vazduh sa vrha planine ili se uspavamo u lekovitoj vodi u nekoj od naših svetski poznatih banja.

Iako je žestoki srpski duh otelotvoren u beogradskom noćnom životu svetske klase i epskom EXIT festivalu u Novom Sadu, pogledajte dalje od ovih istorijskih metropola i otkrićete krčag kultura i neokaljani otvoreni prostor zreo za istraživanje.

Grupne ture

Upoznajte zemlju na čijoj današnjoj teritoriji su rođeni svi Rimski carevi. Provedite svoj slobodan dan radeći ono što najviše volite, uz beskrajan izbor autobuskih tura. Profesionalna, bezbedna i udobna vožnja uz prijateljski nastrojene vozače i nasmejane vodiče.

Vikend van grada

vikend u prirodi

Istražite najbolje izlete za vikend: Nenaporna, povoljna, dnevna i vikend putovanja, dostupna automobilom. Bez obzira na to da li tražite avanturističke aktivnosti na otvorenom ili luksuzne spa dane, pronašli smo mnoštvo opcija da udovoljimo Vašim željama.

Planine

Planine

Istražujući prirodu istražujete sebe. Prestanite da gledate u planine i da im se divite sa daljine. Popnite se na njih. Da, proces je teži, ali to će Vas dovesti do boljeg pogleda. Izaberite planinu koja će Vam doneti najviše živosti, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Banje

banje

Banje! Ono na šta smo ponosni, i ono što predstavlja izuzetno značajan deo turističke ponude naše zemlje. Uz blagu klimu i ekološki čistu sredinu, brojne wellness sadržaje i fantastične usluge, banje u Srbiji predstavljaju idealan odmor, nezavisno od godišnjeg doba ili budžeta kojim raspolažete.