Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Mali ali snažni

OVO JE NAŠ TIM

Milmir travel je novootvorena turistička agencija, sa sedištem u Beogradu, na adresi Kneza Mihaila 21a.

Sa željom da pomognemo svima koji žele da krenu u novu avanturu otvorili smo agenciju Milmir travel, na čijem će sajtu, i u čijem će predstavništvu budući putnici moći da dobiju ogromnu podršku od stručnog, mladog i ambicioznog tima.

Želimo da imate dobro mišljenje o nama i da Vas iznova i iznova pozitivno iznenađujemo svojom transparentnošću i pouzdanim informacijama, kao i kvalitetnim i dobro pripremljenim savetima.

ivan milijić

GENERALNI direktor

miloš mirković

generalni direktor

stefan radisavljević

sistem administrator

milica živić

marketing menadžer

Vaša omiljena

Turistička agencija

Putovanja

Grčka, Turska, Italija, Španija, Egipat, Bugarska, Malta, Kipar, Tunis, Hrvatska i Crna Gora. Avio aranžmani, autobuski aranžmani, kao i putovanja gde sami organizujete svoj prevoz. Srbija smeštaj, izleti, planinarenja, regate i mnogo više.

Prevoz

Najpovoljnija i najobimnija ponuda avio karata za sve delove sveta. Autobuski prevoz za preko 20 država evrope. Privatni prevoz u Srbiji. Organizovani prevozi putnika za letnje i zimske destinacije i evropske metropole.

Putno osiguranje

Trenutno jedino putno zdravstveno osiguranje koje pokriva kompletne troškove za Covid-19. UNIQA osiguranje je najozbiljniji partner i podrška ukoliko se odlučite za putovanje bilo gde u evropi i svetu.

Nova avantura!
Posetite nas
Radno vreme

PON-PET 09:00 – 18:00
SUBOTA 10:00 – 16:00

Lokacija

Kneza Mihaila 21a;
TC: “Milenijum”; I sprat; lokal 93

Kontakt

Telefon: 011 263 1738
Email: info@milmirtravel.rs