Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Upoznajte nas bolje

O nama

Mali ali snažni

OVO JE NAŠ TIM

Milmir travel je novootvorena turistička agencija, sa sedištem u Beogradu, na adresi Kneza Mihaila 21a.

Sa željom da pomognemo svima koji žele da krenu u novu avanturu otvorili smo agenciju Milmir travel, na čijem će sajtu, i u čijem će predstavništvu budući putnici moći da dobiju ogromnu podršku od stručnog, mladog i ambicioznog tima.

Želimo da imate dobro mišljenje o nama i da Vas iznova i iznova pozitivno iznenađujemo svojom transparentnošću i pouzdanim informacijama, kao i kvalitetnim i dobro pripremljenim savetima.

ivan milijić

general manager

Andrijana stojšić

Travel agent

Jovana stojković

Travel agent

Vaša omiljena

Turistička agencija

Putovanja

Grčka, Turska, Italija, Španija, Egipat, Bugarska, Malta, Kipar, Tunis, Hrvatska i Crna Gora. Avio aranžmani, autobuski aranžmani, kao i putovanja gde sami organizujete svoj prevoz. Srbija smeštaj, izleti, planinarenja, regate i mnogo više.

Prevoz

Najpovoljnija i najobimnija ponuda avio karata za sve delove sveta. Autobuski prevoz za preko 20 država evrope. Privatni prevoz u Srbiji. Organizovani prevozi putnika za letnje i zimske destinacije i evropske metropole.

Putno osiguranje

Trenutno jedino putno zdravstveno osiguranje koje pokriva kompletne troškove za Covid-19. UNIQA osiguranje je najozbiljniji partner i podrška ukoliko se odlučite za putovanje bilo gde u evropi i svetu.

Nova avantura!
Posetite nas
Radno vreme

PON-PET 09:00 – 18:00
SUBOTA 10:00 – 16:00

Lokacija

Kneza Mihaila 21a;
TC: “Milenijum”; I sprat; lokal 93

Kontakt

Telefon: 011 263 1738
Email: info@milmirtravel.rs