• 0112631738
  • info@milmirtravel.rs
  • Radno vreme: 08:00-20:00; Subotom 10:00-18:00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Letovanje Malta

Zemlja koja nudi velike raznovrsnosti i doživljaje za letovanje, bez obzira na minijaturan arhipelag – Malta. Pronalazićete praistorijske hramove, fosilne litice, skrivene pećine, osetiti uzbuđenje ronjenja i istoriju izuzetnog intenziteta.

• Letovanje Malta •
Za vas izdvajamo najtraženije ponude, aranžmane koji su na trenutnim popustima, first minute, last minute, kao i destinacije koje mi posebno preporučujemo.

Budite u toku i informišite se na vreme.

Trenutno najaktuelnije

Malta je mala ostrvska zemlja, sa bogatom turističkom ponudom. Idealno je mesto za porodični odmor. Ako želite pravo letovanje, kupanje i sunčanje, Malta je savršen izbor za vas. Čisto i kristalno more i peščane plaže koje vam pružaju privatnost će vas ostaviti bez daha. Malteška gastronomija je nadaleko poznata, zasnovana na ribljim i morskim specijalitetima, pod uticajem italijanske – sicilijanske kulture. Ovde svaki restoran priča svoju priču. Vino takođe. Malta ne zaostaje u ponudi vina za drugim mediteranskim zemljama, tako da su kvalitet i užitak zagarantovani. Letovališta na Malti su Slima, St.Džulijans, Kavra, Buđiba i Meliha koja se ističu sa dobrom turističkom ponudom i propratnim sadržajima koji će vaš boravak ovde učiniti jako prijatnim.

Osim lepih plaža, možete se upoznati sa velikim brojem kulturno-turističkih atrakcija koje će vaše putovanje učiniti još lepšim i bogatijim. Kulturno nasleđe je dragulj ovog ostrva, nastalo pod uticajima raznih kultura, što se odražava na sam izgled ostrva.  Glavni grad, Valeta, će vas oduševiti svojom kulturom i arhitekturom. Tome u prilog ide i činjenica da se grad nalazi pod zaštitom UNESCO-a.  Ono što ne smete da propustite dok letujete na Malti jeste poseta ostrvu Gozo, gde se nalazi najstariji neolitski hram na svetu. Najmanje ostrvo u arhipelagu je Komina gde se nalazi jedna od najlepših plaža – Plava Laguna, koju svi žele da posete i okupuju se u toplom, prozirnom moru. Toliko nijansi plave boje nije moguće dočarati, morate sami osetiti.

Ovo ostrvo snova vam pruža razne mogućnosti – kupajte se i sunčajte na nekoj od plaža, istražujte prirodu ili osetite novo kulturno iskustvo. Prepustite se mediteranskom duhu, okusite neki malteški specijalitet i uživajte u čarima noćnog provoda. Bogata istorija, vrhunska gastronomija, toplo more i dobar provod su sinonimi za Maltu, a na vama je da se u to uverite.

Ako ste avanturista, volite da putujete i uživate u upoznavanju novih mesta, naroda i kultura, ne dozvolite da vam nepredviđene okolnosti pokvare putovanja iz snova. Uz UNIQA putno osiguranje uvek putujte bezbrižno!