• 0112631738
  • info@milmirtravel.rs
  • Radno vreme: 08:00-20:00; Subotom 10:00-18:00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Lefkada • Autobuski aranžmani do Grčke • Tokom čitave letnje sezone

Lefkada je smeštena u samom srcu Jonskog mora i diči se svojom lepotom, rame uz rame sa najzadivljujućim Grčkim ostrvima. Povezana je malim mostom sa kopnom i samim tim joj se lako pristupa sopstvenim prevozom. Ovde ćete videti jedan od najlepših prirodnih pejzaža i neke od najživopisnijih plaža. Lefkada Grčka (ili “Karibi Grčke”, kako je poznato) predstavlja apsolutno ostvarenje sna za one koji su u potrazi za egzotičnim ostrvima. Njena čuvenost se ogleda u lepotama njenih plaža. Verovatno ste videli neke nestvarne fotografije plaža Lefkade, ali verujte nam, realnost prevazilazi očekivanja. Nidri i Agios Nikitas su dva prelepa deteta Lefkade, u kojima se nalaze Dimosari vodopadi, ukusna hrana i čitava gomila uzbudljivih aktivnosti.

Ako ste nestrpljivi i želite da skratite sebi put do ovog dijamanta zemljine kugle, možete pogledati neke od naših avio ponuda.

Ako ste avanturista, volite da putujete i uživate u upoznavanju novih mesta, naroda i kultura, ne dozvolite da vam nepredviđene okolnosti pokvare putovanja iz snova. Uz UNIQA putno osiguranje uvek putujte bezbrižno!