• 0112631738
  • info@milmirtravel.rs
  • Radno vreme: 08:00-20:00; Subotom 10:00-18:00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Letovanje Grčka

Grčka predstavlja centralnu tačku svetlucavih mesta za noćni provod, sveže morske hrane, mediteranske strasti, mitova i legendi, samim tim ne čudi činjenica da je omiljena destinacija za letovanje kod turista iz Srbije.

 

Za Vas izdvajamo najtraženije ponude, aranžmane koji su na trenutnim popustima. First minute, last minute, kao i destinacije koje mi posebno preporučujemo.

Budite u toku i informišite se na vreme.

Trenutno najaktuelnije

Letovanje Grčka

Nijedna destinacija za letnji odmor u Evropi, a možda i u svetu, ne sadrži ovakav šarm, veličanstvo, istoriju i zavodljivost. Možda je to zato što su Grci imali hiljade godina da usavrše pravljenje belog vina i raznovrsnih morskih plodova, koji će se savršeno uklopiti uz boravak na plaži. Ili možda činjenica da Grčka sadrži bezbroj malih ostrva koje možete istraživati. Mesta na kojima se možete buditi kasno, imati lagane ručkove dok su Vam noge u pesku, i ići na večernji ples u magnetičnoj letnjoj atmosferi. U našim ponudama možete naći neke od najgracioznijih plaža koje Grčka poseduje, plaže na kojima je voda kristalno čista, raspoloženje doseže vrhunac a mogućnosti slikanja za društvene mreže su neograničene.  

Hedonisti, radujte se!
Grčka je drevna zemlja, sa najblistavijim suncem koje šatira plavo nebo. Strastvena muzika i ljudi, divna hrana i mnoštvo veselih Grka koji Vam se raduju i čine sve da obezbede besprekoran odmor. Uz to očekujte i pažljivo odabrane dodatne aktivnosti, za sve vrste putnika. Bilo da Vas interesuje letovanje koje podiže adrenalin, ili ste posvećeni plažni lenjivac, Grčka će to obezbediti. Vaše je samo da pomoću Pitagorine teoreme izračunate matematiku puta. Odlučite da li ćete se u ovu veliku zemlju istorije, sadašnjosti i budućnosti otisnuti drumskim saobraćajem ili Vam se više dopada avio opcija. Mi ćemo Vam pomoći u izboru. Letovanje Grčka program je svakako jedan od programa na koji smo najponosniji.

Ako ste avanturista, volite da putujete i uživate u upoznavanju novih mesta, naroda i kultura, ne dozvolite da vam nepredviđene okolnosti pokvare putovanja iz snova. Uz UNIQA putno osiguranje uvek putujte bezbrižno!