Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Jednodnevni izleti u Srbiji

Jednodnevni izleti po svim delovima Srbije, polasci iz više gradova

Resavska pećina
Resavska pećina

LETO 2021.

Subotica i Palićko jezero
Subotica i Palić

LETO 2021.

Manastiri Fruške gore
Fruškogorski manastiri

LETO 2021.

Putevima fruškogorskih vina
Putevima fruškogorskih vina

LETO 2021.

Dunavom i Tisom
Dunavom i Tisom

LETO 2021.

Banja Ždrelo sa noćenjem
Banja Ždrelo

LETO 2021.

Smederevo i Viminacijum
Smederevo i Viminacijum

LETO 2021.

Suva planina
Suva planina

LETO 2021.

Oplenac i Topola

LETO 2021.

Izlet Niš
Izlet Niš

LETO 2021.

Tragom Obrenovića
Tragom Obrenovića

LETO 2021.

Sombor i Tvrđava Bač
Sombor i Tvrđava Bač

LETO 2021.

Izlet Divčibare
Izlet Divčibare

LETO 2021.

Šarganska osmica
Šarganska osmica

LETO 2021.

Podzemni Beograd
Podzemni Beograd

LETO 2021.

Izlet Velika Plana
Izlet Velika Plana

LETO 2021.

Mačvanskim krajem
Mačvanskim krajem

LETO 2021.

Sremska Mitrovica i Banja Koviljača
Vrelo Mlave

Jul 2021.

Zapadni Srem
Zapadni Srem

LETO 2021.

Usnuli dvorci Banata
Usnuli dvorci Banata

LETO 2021.

Vršac lepa varoš
Vršac lepa varoš

LETO 2021.

Tršić i Tekeriš
Tršić i Tekeriš

LETO 2021.

Sremska Mitrovica i Banja Koviljača
Sremska Mitrovica i Banja Koviljača

LETO 2021.

Putevima Banata

LETO 2021.

Izlet Tara
Tara

26.06.2021.

Provedite savršen dan u svojoj zemlji, na svom tlu, okruženi svojim ljudima

Jednodnevni izleti
Srbija

Iznenadite se mozaikom boja, čistim rekama, svežim planinskim putevima i bogatim istorijskim sadržajima. Povedite porodicu, partnera, prijatelja ili jednostavno pobegnite iz gradske gužve sami na jedan dan. Svako od navedenih putovanja će u vama izazvati reakciju da svima pričate o onome što ste videli, bar do sledećeg izleta. Pozovite nas, posetite ili nam pišite. Postavite nam pitanje ili rezervišite na sajtu.

Uvac, meandri i beloglavi supovi, Vojvodina i njeni nestvarni dvorci, Banje jedinstvene u celom svetu, istorijsko Smederevo, romantični Golubac, arheološka nalazišta, lekovite vode, pećine iz bajki, manastiri koji potpuno obnavljaju energiju i smiruju um, bazeni, jezera, vino i pesma. Sve to možete naći u našoj ponudi “jednodnevni izleti”.  Ukoliko ste zainteresovani za noćenje, možete pogledati i naše višednevne izlete.
Jednodnevni izleti

BANJA PAČIR

“Roze banja” je neverovatno mesto koje morate posetiti i da se uverite u njenu roze boje vodu. Naime, mesto Pačir predstavlja prelepo uređeno kupalište sa termalnom vodom jedinstveno u Vojvodini. Nakon posete ovom prelepom mestašcu, očekuje Vas još jedna u prelepoj prirodi Zobnatice – ergela konja i konjičkog sporta. 

UVAC

Uvac je remek delo prirode, raj na zemlji koji privlači turiste iz celog sveta. Nestvarni meandri koje je priroda stvorila i beloglavi supovi su zaštitni znakovi kristalnog Uvca. Krstarenje brodom, poseta Ledenoj pećini i za kraj vidikovac Molitva koji će Vas uveriti da je Uvac srpski Kolorado, pravo mesto iz bajke. U ponudi su jednodnevni i dvodnevni izleti.

SMEDEREVO

Nekadašnja prestonica despotovine Srbije. Nalazi se na Dunavu i u njemu se nalazi dosta znamenitosti koje ukazuju na našu dugu i burnu istoriju. Tvrđava je glavni simbol Smedereva i ona je nekada štitila granice Rimske imperije. Poznata je kao “Prokleta Jerina” zbog svoje brze izgradnje koja je bila praćena žrtvama. Grad koji će vas vratiti kroz vreme.

NEGOTIN

Gradić koji se nalazi u podunavskom okrugu, poznat po gajenju vinove loze, kao ceo taj kraj, Negotinska krajina. Iako prepoznatljiv po vinu, na svakom koraku u Negotinu ćete videti asocijacije na Hajduk Veljka, junaka koji je odbranio Negotin od Turaka.

SUBOTICA

Ovaj grad nudi nešto potpuno drugačije od drugih. Njegova multietnička osobina stvorila je različite kulturne i umetničke vrednosti koje odišu celim gradom. Kvalitetna vina, dvorac i salaši govore da je sve u znaku dobrog odmora i turizma.

EL PASO CITY

Na zapadu Srbije sada možete doživeti duh divljeg zapada predstavljen tematskim parkom El Paso City. Iako naziv nosi po pograničnom gradu u Sjedninjem Američkim Država, smešten je u prelepim borovim šumama Zlatibora. Svakako nesvakidašnje iskustvo.

GOLUBAC

Devojka po imenu Golubana, bila je najlepša devojka u tom kraju. Svuda se pričalo o njenoj lepoti, pa je priča došla i do surovog turskog paše koji se zaljubio u nju, ali ona je odbijala njegovu ljubav. Zbog osvete, paša je vezao devojku za stenu koja je virila iz vode naspram tvrđave, gde je u velikim mukama umrla gledajući u grad koji je dobio njeno ime.

MANASTIR TUMANE

Manastir Tumane se nalazi u Golubačkoj dolini, na levoj obali Tumanske reke, ušuškan u šumovitom predelu golubačkih planina. Nastanak manastira vezuje se za Miloša Obilića, a prvi put se pominje u turskim propisima u 16. Veku. Tumane je najbrojniji muški manastir braničevskog okruga, u čijoj crkvi se čuvaju mošti dvojice svetitelja.

OPLENAC

U srcu Šumadije, nalazi se brdo Oplenac – centar važnih političkih i istorijskih događaja, simbol oslobođene Srbije. Na Oplencu se nalazi Mauzolej dinastije Karađorđevića, kao i spomenik Karađorđu Petroviću, i crkva posvećena Svetom Đorđu, izrađena od belog mermera, sa okolnog Venčaca. Kompleks obuhvata i kraljeve vinograde, muzej…

DVODNEVNI IZLET

Vikend u Vojvodini
Vikend u Vojvodini

Vikend u Vojvodini – Palić, kao naselje i jezero istog imena, poseduje predivne i raskošne parkove, građevine iz početka 20.veka koji će vam se urezati u sećanje. Mir i tišina čine ovo mesto idealnim za odmor. Subotica je najseverniji grad u Srbiji čija je multietnička osobina stvorila različite kulturne i umetničke vrednosti koje odišu celim gradom.  Segedin i Morahalom su gradovi koji se nalaze u južnom delu Mađarske, blizu severne granice Srbije. U Morahalomu ćete imati priliku da posetite banju Eržebet u kojoj se nalazi kompleks bazena sa termalnom i mineralnom vodom koja će vas zasigurno opustiti od svakodnevnice i stresa.

DVODNEVNI IZLET
Novi
Pazar
Novi Pazar

Novi Pazar je grad smešten među visovima grandioznih planina Golije i Rogozne i prostrane Pešterske visoravni. Grad u kome se prepliću uticaji istoka i zapada, tradicionalnog i modernog, islama i hrišćanstva. Zbog svog položaja, u dolini reka Jošanice, Raške, Deževske i Ljudske, odnosno na ušću Jošanice u Rašku, oduvek je bio predodređen za trgovinu po čemu je i dobio ime Novi Pazar. Četiri kulturno-istorijska spomenika se nalaze pod zaštitom UNESCO-a: Srednjovekovni kompleks Stari Ras sa Sopoćanima, Crkva Svetih apostola Petra i Pavla (Petrova crkva), i manastir Đurđevi Stupovi.