Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Bosna i Hercegovina

Jahorina je olimpijska planina koja se nalazi u centralnom delu Bosne i Hercegovine. Najviši vrh je Ogorjelica sa nadmorskom visinom od 1.916 m i ova planina je poznata u javnosti kao domaćin 14. Zimskih Olimpijskih igara iz 1984. godine. Najveću posećenost ima u zimskom periodu, ali je itekako posećena i u letnjoj sezoni. Uvršćena je u najlepše i najpoznatije ski centre zbog izvanredne konfiguracije terena, kvalitetnog snega i pogodne klime.

Hoteli Jahorina

Hotel Dva Javora

★★★

Svi apartmani i sobe imaju kupatila, TV, direktnu telefonsku liniju i wireless signal za besplatan pristup internetu.

Hotel Termag

★★★★

Sve sobe su opremljene u neoplanskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Poseduju brzu internet konekciju, kablovsku televiziju, sef, mini bar.

Pansion Lučić

★★★

Pansion poseduje restoran, parking, ski školu. Raspolaže sa 7 soba, od kojih svaka ima kupatilo (tuš/wc), SAT TV i internet.

Hotel Lavina

★★★★

Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gde je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mini bar.

Hotel Board

★★★★

Svaka soba, studio, kao i lux apartman, ima TV sa satelitskim programima, telefon, mini bar i savremeno uredjeno kupatilo.

Hotel Snješko

★★★

Hotel raspolaže sa 25 soba različite strukture: dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i sobe sa galerijom predviđene za smeštaj 5 osoba.

Hotel Vučko

★★★★

U svakom apartmanu gosti imaju pristup internetu, sef, room service, mini bar, usluga korišćenja biznis centra, kablovska TV, usluga pranja i peglanja gostinskog veša.

Hotel Nebojša

★★★

Hotel raspolaže sa 30 komfornih soba. Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, televizor, satelitski program i direktnu telefonsku liniju.

Hotel San

★★★★

Sobe Hotela San su renovirane, moderno opremljene novim komfornim nameštajem, sopstvenim kupatilom, mini barom, satelitskom televizijom i telefonom.

Pansion Winter

Pansion Winter se sastoji od 7 luksuzno opremljenih apartmana i 14 soba, od kojih svaka ima kupatilo i smart TV. Kapacitet objekta je 85 ležajeva.

Bosna i Hercegovina

Mapa destinacije