Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Solaris

★★★★

Hotel Solaris je jedinstveni wellness i spa resort u regionu koji se prostire na 1 ha. Hotel Solaris 4* poseduje 91 komfornu smeštajnu jedinicu, apartmane veličine 45 m2. Gostima su na raspolaganju i penthouse apartmani, lobby bar, dva restorana, dva otvorena bazena (od kojih je jedan bio-design, a drugi sa tropskim barom u vodi), i zatvoreni bazen sa slanom vodom, 100 natkrivenih parking mesta, wellness centar koji se prostire na 1.000 m2.

Poseduje i kongresnu salu do 200 sedećih mesta koja je opremljena najsavremenijom opremom (po potrebi deljiva na dve celine) i igraonicu sa dva stručna animatora koji će vašoj deci boravak u hotelu učiniti nezaboravnim. U Hotel Solaris dolazite kao gost, a odlazite kao prijatelj hotela! 

CENOVNIK

Period 01.09. – 28.12.2020.

Smeštajna jedinica

Noćenje sa doručkom

Polupansion

1/1 app

10.800 / 93€

11.300 / 97€

1/2 soba / app

6.980 / 60€

7.480 / 64€

1/3 soba / app

5.700 / 49€

6. 200 / 53€

1/4 soba

4.970 / 43€

5. 470 / 47€

 

Standard soba poseduje spavaću sobu, kupatilo i prostranu terasu. Idealna je za goste koji standarde po pitanju kvaliteta odmora podižu na najviši nivo. Po vašoj želji kreveti mogu biti razdvojeni ili spojeni – francuski ležaj.

Porodične sobe su pogodne za boravak 4 osobe, jer poseduju 2 fizički odvojene spavaće sobe i kupatilo. Porodična soba pruža idealnu mogućnost za odmor sa decom. Određene sobe imaju predivan pogled na zelenilo resorta i prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem banjskom vazduhu. Ove svetle i udobne sobe kreirane su sa posebnom pažnjom i željom da gostima obezbede potpuni ugođaj.

Classic apartmani su veoma komforni i sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Moderan dizajn, prostranost i udaljenost od buke, čini ovaj apartman savršenim prostorom za odmor. Većina apartmana je sa prostranim terasama koje gledaju na predivni vrt i zelenilo, gde se možete opustiti uz svež vazduh i cvrkut ptica. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe.

Penthouse je najkomforniji apartman u okviru hotela sa površinom od 110 m2 i u njemu može boraviti 5 osoba. Kombinacija lepote i luksuza se može videti svuda, od velike dnevne sobe, opremljene kuhinje, 2 kupatila, 2 veličanstvene spavaće sobe, pa do čak 4 prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem vazduhu koji dolazi sa obližnje planine Goč. Ukoliko želite da se osećate kao kod kuće, ovaj apartman je idealan za vas.

 • Prikazane cene su po osobi po danu.
 • Svakodnevno neograničeno korišćenje wellness centra (zatvoreni bazen sa slanom voodm, finska i ruska sauna, parno kupatilo, slana soba, hladna soba, jacuzzi, tople klupe, mrvljeni led) – jedan ulaz dnevno,
 • Tročasovno korišćenje igraonice za decu.
 • U letnjoj sezoni neograničeno korišćenje otvorenih bazena. Bazen sa tropskim barom i biodesign bazen.
 • Obezbeđen parking prostor.
 • Obezbeđen WiFi internet.
 • Penthause apartman – najam po danu . 25.000 din – 215 € *max 4 osobe (sa korišćenjem wellness centra).
 • Dnevni odmor u apartmanu ( u trajanjju od 3 sata) – 5.200 din – 45€ (bez korišćenja wellness centra).
 • Doplata za pansionski doručak 600 din – 5€ /za dete doplata 300 din – 3€.
 • Doplata za pansionski ručak/večeru 1.000 din – 9€ /za dete doplata 500 din – 4€.
 • Prijava od 14h, odjava do 11h.
 • Mogućnost kasnije odjave (na zahtev).
 • Doručak, ručak i večera se služe sa izložbenog stola/ direktan servis u zavisnosti od broja gostiju.
 • Boravišna taksa 120 din – 1€ po osobi po danu.
 • Osiguranje 12 din – 0, 10€ po osobi po danu.
 • Doplata za boravak kućnog ljubimca je 4.500 din – 39€ nezavisno od dužine boravka.
 • U periodima velike popunjenosti wellness centar zadržava pravo na određivanje termina, u cilju komfornijeg korišćenja sadržaja.
Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Hotel Solaris

U blizini Vrnjačke banje, na planini Goč se nalazi prelepo veštačko jezero Selište, bajkovitog izgleda i netaknute prirode. Jezero je okruženo šumom, sa uređenim stazama za šetanje.

Vrnjačka Banja

Smeštena u dolini Vrnjačkog potoka, u neposrednoj blizini Kraljeva, Vrnjačka banja, predstavlja simbol banjskog turizma i jednu od najposćenijih banja na celom Balkanskom poluostrvu. Istorija razvoja Vrnjačke banje vodi daleko u prošlost, kada su Rimljani naseljavali ova područja. Poznati po svom  graditeljskom umeću i neprevaziđenim veštinama, umetnički duh su izrazilli i u našoj banji. O tome da su Rimljani koristili lekovitu vodu za piće i odmor svedoči otkriveni izvor Fons Romanus, koji je simbol banje i čest motiv u sredstvima propagande. Za Vrnjačku banju su karakteristični hladni i topli izvori lekovite vode, i ima ih ukupno šest: „Topla voda“, „Slatina“, „Snežnik“, „Jezero“, „Borjak“ i „Beli Izvor“. Voda se koristi za piće, lečenje i relaksaciju. Odmor u banji je moguć tokom cele godine, a posebno tokom letnjeg perioda kada banja svojim posetiocima nudi bogat kulturni i zabavni program.