Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Slatina

★★★★

Hotel Slatina je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Slatina znači izvor slane vode, zemljište koje se nalazi pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu slatina je izvor zadovoljstva. Imajući u vidu bogatu istoriju, sobe u hotelu Slatina su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu, ali ne običnu terasu, već osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza, na poznati vrnjački park.

Hotel Slatina raspolaže sa kapacitetom od 24 smeštajnih jedinica, opremljene modernim sadžajima koji će upotpuniti odmor i opuštanje (standard soba (18 soba) , sobe sa đakuzijem – lux sobe (3 sobe), apartmani bez kuhinje (3 Apartmana). Hotel poseduje restoran, a gostima je na raspolaganju besplatni privatni parking, sezonski bazen na otvorenom i fitnes centar. Bazen u zatvorenom, hamam, spa centar, dečje igralište i tim animatora su dodatni sadržaji luksuznog hotela. Smeštajne jedinice su klimatizovane, sa besplatnim WiFi internetom, opremljene radnim stolom i flat-screen TV-om. Svaka soba sadrži garderober i kuvalo,  i ima sopstveno kupatilo. 

CENOVNIK

 

Noćenje sa doručkom

Polupansion

Smeštajna jedinica

1/1

1/2

1/1

1/2

Standard soba

65€

86€

69€

94€

Superior soba

70€

92€

74€

100€

Apartman

74€

106€

78€

114€

Lux soba

77€

122€

81€

130€

Dečiji apartman

94€

130€

98€

138€

 

6 standard soba površine 31 m² raspolažu svim sadržajima koji zadovoljavaju potrebe savremenog gosta. Poslužite se nečim iz mini bara, napravite kafu ili čaj i opustite se uz omiljeni tv program. Kao i u svim drugim tipovima soba i ovde imate mogućnost da podesite temperaturu onako kao vama odgovara.

Na raspolaganju vam je 12 superior soba, površine 33 m², koje pružaju dovoljno prostora za odmor i uživanje.Probudite se uz cvrkut ptica i uživajte u pogledu sa terase. Opremljene da odgovaraju potrebama savremenog gosta, pravi su izbor za one koji žele da vreme provedu u moderno dizajniranom prostoru. Ako ste od onih koji više vremena provode napolju, slobodno uživajte u šetnji ili razgledanju znamenitosti Vrnjačke Banje i okoline, a svoje dragocenosti ostavite na sigurnom, u sefu kojim je opremljena svaka naša soba.

3 lux sobe su idealno rešenje za goste koji žele da se opuste na poseban način. Sve sobe su opremljene đakuzijem. Ovaj detalj posebno će zadovoljiti goste koji žele da se opuštaju u privatnosti svoje hotelske sobe.

Za goste koji žele smeštaj u velikom prostoru na raspolaganju su 2 apartmana povšine 45m². Svaki apartman ima spavaću i dnevnu sobu i terasu. Ako dolazite sa porodicom, a u nekom trenutku želite da se osamite, to u našem apartmanu neće biti problem.

U sklopu prostranog apartmana pored sobe za odrasle, nalazi se i fizički odvojena, posebno dizajnirana, dečja soba. Tematika pirata i kreativno okruženje podstaknuće maštu vaših mališana da se otisnu na otvoreno more u potragu za blagom. Kroz igru i mapu sveta naučiće više o putevima moreplovaca i tajnama okeana. Učinite odmor vaših najmlađih nezaboravnim i punim avantura.

 • U sve cene uključeno je korišćenje Wellness centra (jedan ulazak dnevno) i korišćenje dečje igraonice.
 • Doplata za pomoćni ležaj za odraslu osobu iznosi 23€ za uslugu noćenja sa doručkom i 27€ za uslugu polupansiona.
 • Doplata za decu 7-11,99 godina iznosi 16€ za uslugu noćenja sa doručkom i 19€ za uslugu polupansiona.
 • Deca do 6,99 godina borave gratis.
 • Doplata za večeru za odrasle iznosi 6€ , za decu 3€.
 • Cena dnevnog odmora u Apartmanu/Lux sobi od 13:00-18:00h sa korišćenjem wellness centra iznosi 68€.
 • Cena dnevnog odmora u standard/superior sobi od 13:00-18:00h sa korišćenjem wellness centra iznosi 50€.
 • Boravišna taksa za odrasle iznosi 120 dinara.
 • Boravišnu taksu i prijavu ne plaćaju deca do 6,99 godina starosti.
 • Boravišna taksa za decu od 7 do 14,99 iznosi 60 dinara dnevno.
 • Doplata za decu 7-11,99 godina iznosi 16€ za uslugu noćenja sa doručkom i 19€ za uslugu polupansiona.
 • Deca do 6,99 godina borave gratis.
 • Doplata za večeru za decu iznosi 3€.
 • Boravišnu taksu i prijavu ne plaćaju deca do 6,99 godina starosti.
 • Boravišna taksa za decu od 7 do 14,99 iznosi 60 dinara dnevno.
Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Hotel Slatina

Nedaleko od Vrnjačke Banje nalazi se manastir Studenica, jedan od najlepših i najvećih srednjovekovnih manastira Srbije. Zadužbina je Stefana Nemanje, a datira iz XII veka.

Vrnjačka Banja

Smeštena u dolini Vrnjačkog potoka, u neposrednoj blizini Kraljeva, Vrnjačka banja, predstavlja simbol banjskog turizma i jednu od najposćenijih banja na celom Balkanskom poluostrvu. Istorija razvoja Vrnjačke banje vodi daleko u prošlost, kada su Rimljani naseljavali ova područja. Poznati po svom  graditeljskom umeću i neprevaziđenim veštinama, umetnički duh su izrazilli i u našoj banji. O tome da su Rimljani koristili lekovitu vodu za piće i odmor svedoči otkriveni izvor Fons Romanus, koji je simbol banje i čest motiv u sredstvima propagande. Za Vrnjačku banju su karakteristični hladni i topli izvori lekovite vode, i ima ih ukupno šest: „Topla voda“, „Slatina“, „Snežnik“, „Jezero“, „Borjak“ i „Beli Izvor“. Voda se koristi za piće, lečenje i relaksaciju. Odmor u banji je moguć tokom cele godine, a posebno tokom letnjeg perioda kada banja svojim posetiocima nudi bogat kulturni i zabavni program.