Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Lider S

★★★

Hotel Lider S je smešten na najekskluzivnijoj lokaciji, sa predivnim pogledom na kraljicu banjskog turizma, uz centralni vrnjački park i najpoznatiji wellness centar „Fons romanus“. Počeo je sa radom krajem oktobra 2014., a svojom osobenošću, modernim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga.

Hotel „Lider S“ je kategorisan kao hotel sa 3  zvezdice i raspolaže sa 23 luksuzno opremljene smeštajne jedinice, 21 sobom  i 2 apartmana, ukupnog kapaciteta 46 ležaja. Sobe i aparmani pružaju osećaj gostoljubive atmosfere i kao takvi omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoća i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja je svakako topla preporuka svima. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugačiji i „opuštajući svet“.

CENOVNIK

 VRSTA USLUGE

NOĆENJE SA DORUČKOM

POLUPANSION

PANSION

4.000

4.600

5.300

3.000

3.700

4.400

6.000

6.700

7.400

4.000

4.700

5.400

 • U cenu je uračunat buffet doručak, taksa, osiguranje, korišćenje fitness centra, zatvorenog bazena, privatni parking kao i wireless interneta. Postoji mogućnost besplatnog iznajmljivanja krevetaca za bebe kao i stolica za hranjenje beba u Sali za doručak.
 • Cene su iskazane po osobi po danu.
 • 1/F se izdaje kao dvokrevetna soba po ceni dvokrevetne sobe po osobi.
 • 1/2 se izdaje kao 1/f po ceni jednokrevetne sobe.
 • Pomoćni ležaj u ½ sobi se naplaćuje 70% od pune cene ½ sobe.
 • Pomoćni ležaj u apartmanu se naplaćuje 70% od cene u 1/f sobi.
 • Doručak i večera se služe sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 10 gostiju. U suprotnom, gost bira pansionski obrok na bazi ankete
 • Boravišna taksa iznosi 120 dinara dnevno po osobi, a osiguranje 10 dinara dnevno po osobi i nisu uključeni u cenu.
 • Deca do 7 godina starosti ne plaćaju smeštaj uz pratnju dve odrasle osobe, a uzrasta od 7 do 12 godina 50% cene uz pratnju dve odrasle osobe. Roditelj je dužan da prezentuje zdravstvenu knjižicu deteta.
 • Usluga dnevnog odmora se naplaćuje 2.070 dinara.
 • Za boravak od 4 dana ili duže, odobravamo 10% popusta. Stariji od 60. godina imaju pravo na 15% popusta za boravak od 4 dana ili duže.
 • Deca do 7 godina starosti ne plaćaju smeštaj uz pratnju dve odrasle osobe, a uzrasta od 7 do 12 godina 50% cene uz pratnju dve odrasle osobe. Roditelj je dužan da prezentuje zdravstvenu knjižicu deteta.
Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Hotel Lider S

Manastir Ljubostinja, sa crkvom Uspenja Bogorodice, zadužbina je kneginje Milice, koja se u manastir povukla posle smrti kneza Lazara. Manastir je podignut krajem 14. veka. Jedan je od najznačajnijih spomenika moravske škole, u kome su sahranjene kneginja Milica i monahinja Jefimija.

Vrnjačka Banja

Smeštena u dolini Vrnjačkog potoka, u neposrednoj blizini Kraljeva, Vrnjačka banja, predstavlja simbol banjskog turizma i jednu od najposćenijih banja na celom Balkanskom poluostrvu. Istorija razvoja Vrnjačke banje vodi daleko u prošlost, kada su Rimljani naseljavali ova područja. Poznati po svom  graditeljskom umeću i neprevaziđenim veštinama, umetnički duh su izrazilli i u našoj banji. O tome da su Rimljani koristili lekovitu vodu za piće i odmor svedoči otkriveni izvor Fons Romanus, koji je simbol banje i čest motiv u sredstvima propagande.

Za Vrnjačku banju su karakteristični hladni i topli izvori lekovite vode, i ima ih ukupno šest: „Topla voda“, „Slatina“, „Snežnik“, „Jezero“, „Borjak“ i „Beli Izvor“. Voda se koristi za piće, lečenje i relaksaciju. Odmor u banji je moguć tokom cele godine, a posebno tokom letnjeg perioda kada banja svojim posetiocima nudi bogat kulturni i zabavni program.