Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Kralj

★★★

Hotel Kralj je jedinstveni hotel koji se nalazi u samom centru Vrnjačke Banje, na savršenom mestu za obilazak same banje ali i obilazak okolnih atrakcija i uživanje u prirodi.

Garni Hotel Kralj svojom osobenošću, rafiniranim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga. Nalazi se u najlepšoj banji Srbije Vrnjačkoj Banji, na pogodnoj lokaciji u centru, nedaleko od svih najvažnijih atrakcija.

Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoća i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja je svakako topla preporuka svima. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugačiji i „opuštajući svet“. 

CENOVNIK 01.10. 2020. – 01.04.2021.

 

Vrsta usluge

Noćenje sa doručkom

Najam

Tip sobe

  

Standard dvokrevetna 1/2

3.790,00

 

Superior dvokrevetna 1/2

4.200,00

 

Trokrevetna 1/3

3.700,00

 

Jednokrevetna 1/1

5.700,00

 

Apartman Extra Lux 4+1 (dnevni najam)

 

12.900,00

Apartman Lux 4+1 (dnevni najam)

 

10.900,00

 

Ukoliko ste odlučili da pobegnete od svakodnevnih obaveza i u potpunosti se opustite, jednokrevetna soba u hotelu Kralj je odličan izbor za vas. Dizajnirana kako bi vam obezbedila komfor i odmor u tišini, ova soba će vam pružiti sve što je neophodno za idealan odmor. Udobnost i funkcionalnost su ono što odlikuje jednokrevetne sobe našeg hotela u Vrnjačkoj Banji, koje su na raspolaganju svim našim gostima. Vaša oaza mira u samom centru Vrnjačke Banje, na korak od svih dešavanja.

Dvokrevetne sobe odlikuje prostranost i udobnost. Dizajnirene su tako da pružaju istinsko zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo svakom ko odsene u njima. Sve dvokrevetne sobe su luksuzno dekorisane i opremljene kako bi vaš odmor učinile što prijatnijim. Idealan su izbor za odmor i relaksaciju, kao i za parove koji žele da provedu nezaboravan odmor u Vrnjačkoj Banji.

Dvokrevetne sobe odlikuje prostranost i udobnost. Dizajnirane su tako da pružaju istinsko zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo svakom ko odsedne u njima. Sve dvokrevetne sobe su luksuzno dekorisane i opremljene kako bi vaš odmor učinile što prijatnijim. Idealan su izbor za odmor i relaksaciju, kao i za parove koji žele da provedu nezaboravan odmor u Vrnjačkoj Banji.

Trokrevetne sobe u hotelu Kralj, koje nudimo gostima, su izuzetno prostrane i poseduju mnogo detalja koji će vas ostaviti bez daha. Želja nam je da svim gostima obezbedimo potreban komforan smeštaj, ali i funkcionalnost, što trokrevetne sobe našeg hotela u Vrnjačkoj Banji zasigurno pružaju. Moderan ambijent, koji trokrevetna soba garantuje, će učiniti da vaš boravak u Hotelu Kralj postane nezaboravno iskustvo.

Studio apartman odlikuju prostranije sobe, namenjene za odmor i relaksaciju više osoba. Savršen smeštaj za osobe koje cene komfor i udobnost. Moderni detalji upotpunjuju izgled celog apartmana i stvaraju pravi ambijent za Vaš užitak. Na raspolaganju su vam sve pogodnosti i komfor koji jedan studio apartman u Vrnjačkoj Banji treba da poseduje. Ovaj studio će vaš boravak u našem hotelu učiniti nezaboravnim iskustvom.

Studio apartmani (4+1) namenjeni su za boravak više osoba. Preporučuje se boravak 4 ili 5 osoba, a minimum je 3 plative osobe. Enterijer apartmana je prilagođen potrebama gostiju i u potpunosti je funkcionalan. Udobnost, komfor i luksuz su samo neke od asocijacija na apartman u hotelu Kralj. Naši apartmani garantuju i prelep pogled pošto je na raspolaganju terasa sa pogledom na okruženje hotela. Apartman je stvoren za uživanje i opuštanje.

Apartman Extra LUX predstavlja najluksuzniju ponudu za smeštaj u našem hotelu, što i sam naziv govori. Kraljevski LUX apartman je pravi izbor za istinske hedoniste. Prostranost, stil i enterijer su uređeni prema potrebama naših gostiju. Pružaju osećaj komfora i lagodnosti. Oni koji vole luksuz i više prostora će se u našem apartmanu osećati kao kod kuće. Odsedanjem u LUX apartmanu ne dobijate samo komfor i luksuz, već i privilegiju da uživate u balkonu sa neverovatnim pogledom na predivni park u Vrnjačkoj Banji, kao i celokupno okruženje Hotela Kralj.

  • Cene uključuju izabranu uslugu smeštaja po osobi dnevno osim u slučaju najma lux i extra lux apartmana.
  • Gosti hotela koriste svakodnevno wellness centar kroz specijalne aranžmane.
  • Boravak za decu: deca do 7 godina starosti – usluga smeštaja: besplatno u zajedničkom ležaju; deca od 7 do12 godina starosti plaćaju 50% izabrane usluge.
  • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i iznose 130,00 RSD po osobi dnevno (deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu).
  • Prijava u hotel – od 13 časova, odjava iz hotela do 11 časova.
  • Doplata za večeru iznosi – 600,00 RSD.
Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Hotel Kralj

Japanski vrt u Vrnjačkoj Banji je mesto koje će Vas opustiti od svakodnevnog stresa i napora i svojom specifičnim okruženjem uneti mir u dušu svakog posetioca ovog čarobnog mesta.

Vrnjačka Banja

Smeštena u dolini Vrnjačkog potoka, u neposrednoj blizini Kraljeva, Vrnjačka banja, predstavlja simbol banjskog turizma i jednu od najposćenijih banja na celom Balkanskom poluostrvu. Istorija razvoja Vrnjačke banje vodi daleko u prošlost, kada su Rimljani naseljavali ova područja. Poznati po svom  graditeljskom umeću i neprevaziđenim veštinama, umetnički duh su izrazilli i u našoj banji. O tome da su Rimljani koristili lekovitu vodu za piće i odmor svedoči otkriveni izvor Fons Romanus, koji je simbol banje i čest motiv u sredstvima propagande. Za Vrnjačku banju su karakteristični hladni i topli izvori lekovite vode, i ima ih ukupno šest: „Topla voda“, „Slatina“, „Snežnik“, „Jezero“, „Borjak“ i „Beli Izvor“. Voda se koristi za piće, lečenje i relaksaciju. Odmor u banji je moguć tokom cele godine, a posebno tokom letnjeg perioda kada banja svojim posetiocima nudi bogat kulturni i zabavni program.