Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Fontana

★★★★

Hotel “Fontana” je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Odmah do parka, koji se prostire na 60 ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog „Mosta ljubavi“ i Promenade. Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome mnogi poklanjaju svoje poverenje. Godine 2019, Hotel Fontana je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park.

Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali i glumci, umetnici i književnici. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor. Prilikom renoviranja hotela, vodili smo računa o vašoj udobnosti, ali mi želimo da vam ponudimo više od prijatnog smeštaja. Nudimo doživljaje koje ćete pamtiti.

CENOVNIK HOTEL FONTANA

Period 01.06. – 25.12.2020.

SUPERIORCene
Cozy room (1/1)66 eur / 7.755 rsd
Superior double or twin room (1/2)43 eur / 5.050 rsd

 

CENOVNIK ZA APARTMANE – HOTEL FONTANA

Apartmani

Cene

1/1

1/2

Suite (junior, with terrace and one – bedroom)

111 eur / 13.045 rsd

58 eur / 6.815 rsd

Delux suite

131 eur / 15.395 rsd

68 eur / 7.990 rsd

Deluxe suite with jacuzzi

156 eur / 18.330 rsd

81 eur / 9.515 rsd

 

Superior dvokrevetna soba, modernog dizajna, u kojoj je sve podređeno vašem uživanju, pružiće vam nezaboravno iskustvo čak i u periodima odmora.

Sve sobe opremljene su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom i sefom u svakoj smeštajnoj jedinici.

U hotelu „Fontana“ nalazi se 176 Superior dvokrevetnih soba. Svaka soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i fenom. Jedan deo ovih smeštajnih jedinica ima i terasu. Tipovi ležaja u ovim smeštajnim jedinicama mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krevet (150 cm širine).

Maksimalan kapacitet su 2 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.

*U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Deluks apartman sa djakuzijem je najluksuznija smeštajna jedinica u hotelu „Fontana“ pa možda i u celoj Vrnjačkoj Banji.

Na raspolaganju su vam prostrana spavaća soba, zastakljen dnevni boravak sa đakuzijem i prekrasan pogled na Vrnjačku Banju.

Hotel „Fontana“ opremljen je sa 4 Deluks apartmana sa đakuzijem. Svaki apartman ima svoje kupatilo sa širokom tuš kabinom, fenom i svom neophodnom kozmetikom. Tip ležaja u ovim smeštajnim jedinicama su 2 spojena „twin“ kreveta (180 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalazi sofa koja se može razmestiti u još jedan ležaj.

Maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 2 deteta. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.

*U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Jednosobni apartman sa terasom, svojim elegantnim uređenjem i komforom obezbediće prijatne trenutke odmora.

Svi apartmani opremljeni su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom, LCD televizorom i sefom u svakoj smeštajnoj jedinici.

Hotel „Fontana“ opremljen je sa 3 Jednosobna apartmana sa terasom. Svaki apartman ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i fenom i dnevni boravak odvojen od spavaće sobe. Tipovi ležaja u Jednosobnom apartmanu sa terasom mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krevet (150 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalazi sofa koja se može pretvoriti u dodatni ležaj.

Maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.

*U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Osećajte se ugodno u jednosobnom apartmanu hotela „Fontana“.

Opustite se sa svojom porodicom u ovom prostranom apartmanu sa odvojenim dnevnim boravkom uz pogled na Vrnjačku Banju.

Hotel „Fontana“ opremljen je sa 6 Jednosobnih apartmana. Svaki apartman ima svoje kupatilo sa tuš kabinom, fenom, svom neophodnom kozmetikom, tako da nemate brigu ako ste nešto zaboravili da ponesete.

Dnevni boravak je odvojen od spavaće sobe i u obe prostorije se nalazi LCD televizor. Tipovi ležaja u Jednosobnom apartmanu mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krebet (150 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalazi sofa koja se može pretvoriti u dodatni ležaj.

Maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.

*U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Luksuzni Deluks apartman sa modernim komadima nameštaja, pre svega je namenjen poslovnim ljudima.

U dnevnom boravku se se nalazi velika garnitura i radni sto, što daje sve preduslove za rad na laptopu.

U hotelu „Fontana“ nalazi se 6 Deluks apartmana. Svaki apartman ima prostrano kupatilo sa tuš kabinom, fenom i svom neophodnom kozmetikom.

Dnevni boravak je odvojen od spavaće sobe i u obe prostorije se nalazi LCD televizor. Jedan deo ovih smeštajnih jedinica ima i zastakljen dnevni boravak iz kog se pruža prelep pogled na Vrnjačku Banju. Deluks apartmani su opremljeni sa 2 spojena „twin“ kreveta (180 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalaze i sofa i fotelja koji se mogu pretvoriti u dodatni ležaj.

Maksimalan kapacitet su 4 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.

*U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Junior apartman sa terasom je pažljivo napravljeni tip smeštaja prilagođeni pre svega porodicama i osobama sa invaliditetom.

Dnevni boravak je samo jednim zidom pregrađen od spavaće sobe, tako da je ovaj veliki apartman jedan od omiljenih i najčešće rezervisanih od strane naših gostiju.

Hotel „Fontana“ raspolaže sa 5 Junior apartmana sa terasom. Svaki apartman ima moderno opremljeno kupatilo prilagođeno osobama sa invaliditetom i svi se nalaze na prvom spratu.

Dnevni boravak je odvojen od spavaće sobe samo pregradnim zidom i u obe prostorije se nalazi LCD televizor. Svaki junior apartman poseduje i terasu. Junior apartman sa terasom je opremljen sa 2 spojena „twin“ kreveta (180 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalaze i sofa koja se može pretvoriti u dodatni ležaj.

Maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.

*U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

  • Usluga noćenja sa doručkom po osobi dnevno.
  • Doplata za večeru 500 rsd po osobi dnevno.
  • Doplata za svaku sledeću osobu u apartmanu je 10 eur dnevno.
  • Jedan popust isključuje drugi.
  • Hotel Fontana zadržava pravo promene cena u bilo kom trenutku.
  • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u navedene cene. Boravišna taksa iznosi 120 din. po osobi dnevno.
  • Osiguranje iznosi 10 din. po osobi dnevno.
  • Deca do 7 godina – GRATIS, ukoliko koriste zajednički ležaj.
  • Deca od 7 – 12 godina: ostvaruju popust 50% od cene.
Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Hotel Fontana

Nešto što je neizbežno posetiti u Vrnjačkoj banji je Zamak kulture. Nalazi se na uzvišenju iznad Topolskog izvora i jedan je od banjskih zaštitnih znakova, motiva po kojima je prepoznaju i arhitektonski najsavršeniji banjski objekat.

Vrnjačka Banja

Smeštena u dolini Vrnjačkog potoka, u neposrednoj blizini Kraljeva, Vrnjačka banja, predstavlja simbol banjskog turizma i jednu od najposćenijih banja na celom Balkanskom poluostrvu. Istorija razvoja Vrnjačke banje vodi daleko u prošlost, kada su Rimljani naseljavali ova područja. Poznati po svom  graditeljskom umeću i neprevaziđenim veštinama, umetnički duh su izrazilli i u našoj banji. O tome da su Rimljani koristili lekovitu vodu za piće i odmor svedoči otkriveni izvor Fons Romanus, koji je simbol banje i čest motiv u sredstvima propagande. Za Vrnjačku banju su karakteristični hladni i topli izvori lekovite vode, i ima ih ukupno šest: „Topla voda“, „Slatina“, „Snežnik“, „Jezero“, „Borjak“ i „Beli Izvor“. Voda se koristi za piće, lečenje i relaksaciju. Odmor u banji je moguć tokom cele godine, a posebno tokom letnjeg perioda kada banja svojim posetiocima nudi bogat kulturni i zabavni program.