Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Danica

★★

U idealno mirnom kraju Vrnjačke Banje, neposredno iznad Lipovačke reke, uz ivicu hrastove šume lociran je hotel Danica. Izdvojen od gužve i buke hotel Danica pruža uživanje u prirodnim lepotama i garantuje pravi banjski odmor. Udaljenost  300 metara od Belog izvora i 850 metara od strogog centra Banje omogućava brz dolazak do svih izvora i bazena. Romantični ambijent i prostrano zelenilo u okruženju idealni su za opuštanje i relaksaciju.

Kapacitet hotela čini 24 smeštajnih jedinica sledeće strukture: 12 dvokrevetnih soba, 2 superior dvokrevetne sobe, 3 delux dvokrevtne, 6 porodičnih soba i 1 apartman sa kuhinjom. Sve sobe su savremeno opremljene, visokog kvaliteta i osvežavajućih tonova. 

Hotel Danica raspolaže kafe barom, pansionskim restoranom, salonom za masažu, fitnes salom, salom za rekreaciju, salom za sastanke, baštenskim prostorom za odmor i parking prostorom. 

CENOVNIK HOTEL DANICA

Usluga

Cena*

Cena (19.6.-2.7./ 30.8.-13.9.)

Jednokrevetna soba

1.900,00 RSD

2.300,00 RSD

Standard dvokrevetna soba

2.900,00 RSD

3.500,00 RSD

Superior dvokrevetna soba (2 do 3 osobe)

3.600,00 RSD

4.300,00 RSD

Apartman sa kuhinjom (2 osobe)

3.600,00 RSD

4.300,00 RSD

Porodična soba (2 do 4 osobe)

4.000,00 RSD

4.400,00 RSD

Delux dvokrevetna soba (2 do 4 osobe)

4.300,00 RSD

4.900,00 RSD

Penthaus apartman (2 osobe)

4.000,00 RSD

4.400,00 RSD

Pomoćni ležaj (u apart. sa kuhinjom, penthaus apart. i superior dvokrevetnoj sobi)

700,00 RSD

800,00 RSD

Pansionski doručak po osobi

370,00 RSD

370,00 RSD

Pansionski ručak po osobi

450,00 RSD

450,00 RSD

Pansionska večera po osobi

370,00 RSD

370,00 RSD 

Dvokrevetna soba – sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, usluga buđenja i budilnik, room servis, uslugu pranja i peglanja, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju.

Superior dvokrevetna soba – sopstveno kupatilo sa fenom, LCD TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, usluga buđenja i budilnik, room servis, klima uređaj, garnitura za sedenje, panoramski pogled, usluga pranja i peglanja, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju.

Apartman sa kuhinjom- sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, usluga buđenja i budilnik, room servis, klima uređaj, kuhinja sa trpezarijskim delom, spavaća soba sa delom za dnevni boravak, usluga pranja i peglanja, terasa, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju.

Porodična soba- 2 spavaće sobe, čajna kuhinja, terasa, sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, klima uređaj, usluga buđenja i budilnik, room servis, usluga pranja i peglanja, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju

Delux dvokrevetna soba – sopstveno kupatilo sa fenom, LCD TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan wifi internet, centralno grejanje, usluga buđenja i budilnik, room servis, klima uređaj, garnitura za sedenje, terasa, usluga pranja i peglanja, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju.

  • Uslugu najma sobe i apartmana po danu.
  • Boravišna taksa nije uključena u cenu i dnevno iznosi po osobi: 120,00 RSD za odrasle; 60,00 RSD za decu od 7 do 15 godina; deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu. 
  • Na navedene cene zadržavamo pravo korekcije u zavisnosti od broja korisnika usluga, termina korišćenja usluga, vremenskog trajanja usluga, kao i većih kursnih oscilacija.

 

  • Deca do 5 godina ne plaćaju smeštaj, ukoliko ne koriste zaseban ležaj. Pansionski obroci za decu do 10 godina iznose 60% od redovnih cena.

Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Hotel Danica

Vinarija Grabak i bazeni su idealno mesto za uživanje i osveženje. Bazeni okruženi prirodnim hladom grabove šume sa izuzetnim osobljem i još izuzetnijom ponudom vina.

Vrnjačka Banja

Smeštena u dolini Vrnjačkog potoka, u neposrednoj blizini Kraljeva, Vrnjačka banja, predstavlja simbol banjskog turizma i jednu od najposćenijih banja na celom Balkanskom poluostrvu. Istorija razvoja Vrnjačke banje vodi daleko u prošlost, kada su Rimljani naseljavali ova područja. Poznati po svom  graditeljskom umeću i neprevaziđenim veštinama, umetnički duh su izrazilli i u našoj banji. O tome da su Rimljani koristili lekovitu vodu za piće i odmor svedoči otkriveni izvor Fons Romanus, koji je simbol banje i čest motiv u sredstvima propagande. Za Vrnjačku banju su karakteristični hladni i topli izvori lekovite vode, i ima ih ukupno šest: „Topla voda“, „Slatina“, „Snežnik“, „Jezero“, „Borjak“ i „Beli Izvor“. Voda se koristi za piće, lečenje i relaksaciju. Odmor u banji je moguć tokom cele godine, a posebno tokom letnjeg perioda kada banja svojim posetiocima nudi bogat kulturni i zabavni program.