Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Soko Terme

★★★★

Hotel Soko Terme, wellness centar, u Sokobanji, nalazi se na samo 300 m od centra grada, u naselju poznatijem kao “Limun banja”. Sagrađen u grčko-rimskom stilu, Hotel Soko Terme svojim izgledom vratiće Vas kroz vekove i pokazati kako se nekada uživalo na dvoru. Elegantno i moderno opremljene sobe obećavaju opuštajuće momente i odmor sa puno komfora. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Restoran je sa raznovrsnom gastronomskom ponudom. Pored specijaliteta inostrane i tradicionalne srpske kuhinje, domaćih i stranih pića, preporučujemo domaća vina iz podruma porodice Milojević. Luksuzno opremljen wellness centar urađen je po najvišim svetskim standardima. Za sve goste željne rekreacije, poboljšanja kvaliteta života, zdravlja i opšteg stanja duha i tela, na raspolaganju su bazeni sa toplom banjskom vodom (39°C) koji rade tokom cele godine, kao i brojni prateći sadržaji: finska sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, slana soba, jaccuzzi, fizioterapeutski blok kao i  Garra Rufa ribice (“Doctor Fish” piling ribicama koje ugodno utiču na zdravu i isto tako na obolelu kožu).

CENOVNIK

Usluga

Superior soba

Deluxe soba sa kaminom „Kupidon“

Deluxe soba “Aqua”

N/D po osobi (ponedeljak – četvrtak)

3.500,00

5.500,00

5.500,00

N/D po osobi vikendom (petak – subota)

4.000,00

6.000,00

6.000,00

 

Opremljenost sobe: kupatilo (fenTWC), dva spojena ležaja (200cm x 90cm), LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi  internet, mogućnost jedne fotelje na razvlačenje.

Opremljenost sobe: (za 2 do 4 osobe) sadrži: kupatilo (TWC, jacuzzi,fen), “francuski“ ležaj (200cm x160cm), garnituru na razvlačenje, kamin sa ložištem, LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi  internet i terasu sa pogledom na grad.

Opremljenost sobe (za 2 do 4 osobe): kupatilo (TWC, fen), “francuski“ ležaj (200cm x160cm), garnituru na razvlačenje, akvarijum sa ribicama, LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi  internet.

  • Cene su izražene u dinarima, sa uračunatim PDV-om, po osobi po noćenju.
  • Cena uključuje uslugu na bazi noćenja sa doručkom.
  • Pristup i i neograničeno korišćenje wellness sadržaja (slana soba, parno kupatilo, tuševi sa banjskom vodom, sauna, tropske kiše, fitness centar), kao i neograničeno korišćenje bazena sa termomineralnom vodama. Radno vreme wellness centra za goste hotela je svakog dana od 08:00h do 20:00h. Gost je u obavezi da nosi specijalnu narukvicu tokom čitavog boravka u hotelu.
  • Cenovnik nije važeći praznikom (Nova godina, Božić, Uskrs, Prvi maj) i ukoliko je 1 osoba u sobi.
  • Doplata za 1/1 sobu je 500,00 din radnim danom. Vikendom (petak/subota) cena za SUPERIOR sobu je 8.000,00 din, za DELUXE sobu 12.000,00 din.

  • Korišćenje bade-mantila se naplaćuje 500,00 din. za sve vreme boravka.
  • Deca do 2 godine besplatno borave u hotelu.
  • Deca od 2 do 5 godina placaju 50% cene.
  • Deca od 5 do 12 godina na sopstvenom ležaju plaćaju 70% od cene u pratnji jedne ili dve odrasle plative osobe i imaju doručak u hotelu.
  • Roditelj je dužan da pokaže zdravstvenu knjižicu deteta.
Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Hotel Soko Terme

Na steni iznad kanjona reke Moravice, nalazi se Sokograd. Sokograd je imao neverovatnu prošlost, pa se smatra jednim on najznačajnih spomenika naše istorije i kulture. Sokolac, Sokolnik, Sokolica – samo su neka od imena kojima su meštani nekada nazivali današnji Sokograd.

Sokobanja

Sokobanja je prva ekološka opština u Srbiji i banja koja se bavi organizovanim turizmom 180 godina, pa je sa razlogom nazivaju kraljica banjskog turizma. Celokupna privreda je orijentisana na turizam, pa nije čudno što se u ovoj banji tokom jedne sezone ostvari i više od milion noćenja. Izvori lekovite vode Sokobanje su različite temperature i terapijske vrednosti, nose nazive : „Preobraženje“, „Sveti Arhanđel“, „Banjica“ i „Lepterija“. Osim što je poznata kao centar balneterapije, ovde je razvijen i centar klimatoterapije, a posebno se ističe planina Ozren.

Banja ima mnogo uredjenih izletišta u svom bližem okruženju koji su nezaobilazni  prilikom boravka u banji: Lepterija I  Sokograd, Kalinovica, Očno, Barudžija, vodopad Ripaljka, izvor Moravice, Borići, Sesalačka pećina, Vrmdžansko i Bovansko jezero, stari Vrmdžanski grad, samo neki od načina da obogatite svoj odmor.