Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Prenoćište Zone

Prenoćište Zone se nalazi u samom centru Niške Banje, 200 m od glavnog šetališta, velikog banjskog parka, kafića i kafana, stacionara i wellnes centra Radon. Banja Cara Konstantina prava je oaza vazduha, mira i lekovite vode uz dobar provod. U saradnji sa obližnjim restoranom nudimo mogućnost pansionske ishrane i svečane večere sa muzikom. Prenoćište Zone je na udaljenosti od samo 200 metara od zatvorenog bazena sa termalnom vodom, wellness i spa centra Sense, koji mogu koristiti i naši gosti. Na 100 metara od objekta prenoćište Zone nalazi se balon sala pogodna za trening i rekreaciju malog fudbala, tenisa, košarke, kao i teren za fudbal. Uz licenciranog vodiča vršimo organizaciju poseta kulturno/istorijskim spomenicima Niša, Niške Banje i okoline. Takođe za grupe ili pojedince organizujemo ili dajemo smernice za različite aktivnosti sve popularnijeg aktivnog odmora. Zbog specifičnog položaja i predivne prirode mogućnosti su brojne: planinarenje i slobodno penjanje, ronjenje, rafting, paraglajding, jahanje, paintball, lov i ribolov.

CENOVNIK 

Broj ležaja

Dnevni najam apartmana

1

1.700 RSD

2

2.400 RSD

3

3.000 RSD

4

3.700 RSD

6

5.300 RSD

Francuski ili dva odvojena ležaja, kompletno opremljena mini kuhinja, kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, centralno grejanje, besplatna wifi konekcija.

Francuski i jedan jednopersonalani ležaj ili 3 odvojena ležaja, kompletno opremljena mini kuhinja, kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, centralno grejanje, besplatna wifi konekcija.

Četiri jednopersonalna ležaja, kompletno opremljena mini kuhinja, kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, centralno grejanje, besplatna wifi konekcija.

U jednoj spavaćoj sobi francuski ležaj, u drugoj francuski ležaj i 2 jednopersonalana ležaja, kompletno opremljena mini kuhinja, kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, centralno grejanje, besplatna wifi konekcija.

U jednoj spavaćoj sobi francuski ležaj, u drugoj sobi 2 jednopersonalana ležaja, kompletno opremljena mini kuhinja, kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, centralno grejanje, besplatna wifi konekcija.

  • Uslugu najma apartmana po danu.
  • Dnevni odmor iznosi 750 dinara po osobi.
  • Boravišna taksa za odrasle iznosi 130 dinara po osobi dnevno.
  • Deca d 5 godina ne plaćaju smeštaj ako ne koriste odvojeni ležaj.

  • Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

  • Deca od 7 – 15 godina plaćaju boravišnu taksu 65 dinara.
Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Prenoćište Zone

Medijana je predgrađe antičkog grada Naisussa, koje je izgrađeno krajem III i početkom IV veka tokom vladavine rimskog cara Konstantina Velikog i njegovih naslednika. Danas je Medijana jedan od najznačajnih arheološki parkova u Srbiji, u kojem se na površini od 40 hektara mogu videti ostaci raskošne vile, ostaci dve ranohrišćanske crkve, delovi žitnice, vojničkih baraka i vodotornjeva.

Niška Banja

U podnožju šumovitnog Koritnika, ogranka Suve Planine, neposredno uz stari ali i sadašnji putni pravac koji povezuje dva kontinenta, Evropu i Aziju, smeštena je Niška banja, jedna od najposećenijijh i najpopularnijih u Srbiji. Niška banja je balneološki centar duge tradicije, bogate ponude i dobre posećenosti. Po broju turista ispred nje se nalaze samo Vrnjačka i  Sokobanja. Po nizu pokazatelja, ovde je središte Balkanskog polostrva, koje su uočili i stari Rimljani te na mestu današnjeg Niša podgili svoj grad Naissus. Rimski imperator Konstantin I Veliki koji je osvajao velika prostranstva podigao je moćni Konstatinopolj, ali se često vraćao u svoj rodni grad i u njemu podizao velelepne građevine. I sama Niška banja za vreme vladavine Rimljana sija u antičkom sjaju i raskoši. U antičko doba, cela površina sadašnjeg parka bila je pod vilama, a među njima se nalazilo I veliko  kuptilo, sa nekoliko manjih odeljenja. U 5. Veku pod najezdom Huna, Niška banja biva opustošena, a podaci o njoj se pojavljuju tek u 16. Veku za vreme vladavine Turaka, posebno za vreme vladavine Sultana Sulejmana I . U to vreme Niška banja dobija veliki značaj. Ovde se nalazio jedini sultanov konak u Niškom kadiluku.