Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Kopaonik

★★★

Hotel Kopaonik Lukovska Banja nalazi se u mestu Lukovu, u centralnoj Srbiji. U ponudi su otvoreni i zatvoreni bazen. Hotel nudi ostavu za ski opremu i uslugu iznajmljivanja ski opreme. Gostima su na raspolaganju hotelski bar i restoran. Bežični internet se može besplatno koristiti. Hotel Kopaonik raspolaže sa 63 sobe i 4 apartmana.

Sve smeštajne jedinice imaju flat-screen TV i mini-bar, a pojedine poseduju prostor za sedenje gde možete da se opustite. Svaka soba obuhvata sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Pogodnosti obuhvataju bade-mantile i fen za kosu.

Na raspolaganju su Wellness&Spa sa saunom u okviru objekta, kao i razni sportski sadržaji. Okolina je idealna za skijanje, tenis, košarku i vožnju bicikla.

CENOVNIK

 

Januar-Februar

Mart-April

Maj

Jun

Jul-Avgust

Septembar

Oktobar

Novembar-Decembar

Osnovni BO dan

3.890

3.990

4.150

4.290

4.390

4.290

4.090

3.890

BO dan plus

4.890

4.990

5.150

5.290

5.390

5.290

5.090

4.890

BO dan extra

5.090

5.190

5.350

5.490

5.590

5.490

5.290

5.090

 

Osnovni BO dan podrazumeva:
 
• Lekarske preglede kod dežurnih lekara u toku boravka. EKG po potrebi.
• Balneoterapiju: kupanje u lekovitoj vodi, unutrašnji bazen (14х7m, temperatura 35°С), spoljašnji bazen (22х11m, temperatura 35°С), hidrokinezi terapija (grupne vežbe u bazenima sa lekovitom vodom), lokalne kupke u bazenima i “virovima” u Gornjoj Ваnјi.
 • Zdravstvenu kontrolu lekara: 24- časovna lekarska služba u hotelu, izrada otpusne liste.
 • Korišćenje sportske balon hale i sportskih terena (asfaltni teren za mаlе sportove).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama: TV, WiFi internet, bade mantili, fenovi.
• lshrana na bazi punog pansiona: doručak – izbor od 10 јеlа, ručak i večera ро principu аnketiranja (3 pansionska јеlа + dijetalni i posni obrok).
 • Korišćenje sale za zabavu: stoni tenis, bilijar, pikado, društvene igre.
• Boravišnu taksu i osiguranje.

Коmpletni BO dan podrazumeva Osnovni BO dan + 4 terapije dnevno:
Elektroterapija (diadinamik, interferentne struje, TENS, mišićni stimulator, soluks lаmра), hidromasaža u lekovitoj vodi (biserna kupka ili podvodna masaža), aplikovanje lekovitog blata (do dve aplikacije), manuelna (ručna) masaža – segmentna, u trajanju od 10 minuta. Terapije određuje banjski lekar prema indikacijama, a obavljaju se svakodnevno – i vikendom i praznikom.

 • Сеnе su date po osobi dnevno nа bazi punih pansiona u dvokrevetnim sobama.

 • Doplate:
  ·       Jednokrevetna soba: 1.500,00 dinara dnevno.
  ·        Boravak u komfort sobama: 500,00 dinara ро osobi dnevno.

 • Umanjenje za polupansion:
  ·       Bez ručka: 300,00 dinara po osobi dnevno, ili
  ·       Bez večere: 250,00 dinara po osobi dnevno.

 • Popust za penzionere
  ·       5% uz poslednji ček od penzije u periodima: Januar – Jun i Septembar – Decembar.
  ·       Plaćanje na 6 mesečnih rata administrativnom zabranom tokom cele godine za period boravka od 5 i  više dana (potreban je poslednji ček od penzije).

 • Uslovi za decu:
  ·       Do 5 godina borave besplatno.
  ·       Od 5-10 godina: 50% od navedenih cena.
  ·       10 i više godina: рlаćaju punu cenu boravka.

Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Hotel Kopaonik

Manastir Svetog Nikole se nalazi u Kuršumliji i predstavlja najstariju zadužbinu Stefana Nemanje. Podignut je u 12.veku, a pored njega su ostaci Manastira Bogorodice za koji narod kaže da je srušen od strane Turaka koji su tražili skriveno blago u zidovima.

Lukovska Banja

Ako za neku banju možemo da kažemo da ima idealan geografski, saobraćajni i turistički položaj to je Lukovska banja. Naziv je dobila po selu Lukovo u kome se nalazi. Na nadmorskoj visini od 680 m predstavlja našu najvišu banju, a po broju izvora takođe je prva u Srbiji. S obzirom da je ušuškana na velikoj visini ujedno je i vazdušna banja sa neprocenjivim klimatskim značajem.

Lukovska Banja predstavlja jedno od naših najstarijih lečilišta, čija su dejstva uočili stari Rimljani. Upravo se u okolini Lukovske banje nalazilo naselje u kome su boravili rimski legionari. I tokom srednjeg veka, banja je zauzimala značajno mesto među srpskim vladarima. Ostaci kupatila iz vremena kralja Milutina ukazuju na to da je banja bila često posećena i uvažavana. Padom srpske države po Turke, banja nije zanemerane, naprotiv, kako su i oni bili vešti graditelji i poznati po stvaranju hamama koji su služili za odmor,  nisu zanemarili ni Lukovsku banju. Jedan defter spominje Lukovsku banju u kojoj se nalazi hamam. U novije vreme, banja je doživela procvat posle Drugog svetskog rata, kada se pristupa njenom uređenju, kada dobija prvo moderno kupatilo, i to sa muškim i ženskim bazenom. Banju osim brojnih izvora mineralnih voda karakteriše netaknuta priroda Kopaonika, proplanci i visoravni, neodoljivi šumoviti predeli, čist vazduh i umerena klima.