Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Jelak

★★★

 

Hotel Jelak Lukovska Banja nalazi se u Lukovu, a u ponudi ima spa centar i otvoreni bazen s toplom vodom, koji radi tokom cele godine. Gosti mogu da uživaju u obrocima u restoranu ili uz piće u baru. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Hotel Jelak raspolaže sa 84 sobe.  Sve sobe poseduju balkon i TV s kablovskim kanalima. Pojedine sobe gledaju na planinu ili na reku, a neke imaju prostor za sedenje. Sobe sadrže kupatilo sa tušem, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu.

Recepcija radi non-stop. Hotel nudi ostavu za ski opremu, školu skijanja i uslugu iznajmljivanja ski opreme. U hotelu je moguće iznajmiti i bicikle. Gosti takođe mogu igrati tenis i stoni tenis u hotelu.

CENOVNIK

 

Januar-Februar

Mart-April

Maj

Jun

Jul-Avgust

Septembar

Oktobar

Novembar-Decembar

Osnovni BO dan

4.190

4.210

4.310

4.410

4.690

4.590

4.410

4.190

Kompletni BO dan

5.390

5.410

5.510

5.610

5.890

5.790

5.610

5.390

 

Osnovni BO dan podrazumeva:
 
• Lekarske preglede kod dežurnih lekara u toku boravka. EKG po potrebi.
• Balneoterapiju: kupanje u lekovitoj vodi, unutrašnji đakuzi bazen (8х4m, temperatura 35°С), otvoreno/zatvoreni bazen (15хбm, temperatura 35°С), spoljašnji bazeni (12хбm, temperatura 35°С), hidrokinezi terapija (grupne vežbe u bazenima sa lekovitom vodom), lokalne kupke u bazenima I “virovima” u Gornjoj Ваnјi.
 • Zdravstvenu kontrolu lekara: 24- časovna lekarska služba u hotelu, izrada otpusne liste.
 • Korišćenje Wellness centra: finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, tepidarium, slana soba.
• Korišćenje sportske baloh hale (gerflor podloga) i sportskih terena (asfaltni teren za mаlе sportove).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama: TV, WiFi internet, bade mantili, fenovi.
• lshrana na bazi punog pansiona: doručak – izbor od 10 јеlа, ručak i večera ро principu аnketiranja (3 pansionska јеlа + dijetalni i posni obrok).
 • Korišćenje sale za zabavu: stoni tenis, bilijar, pikado, društvene igre.
• Boravišnu taksu i osiguranje.

Коmpletni BO dan podrazumeva Osnovni BO dan + 4 terapije dnevno:
Elektroterapija (diadinamik, interferentne struje, TENS, mišićni stimulator, soluks lаmра), hidromasaža u lekovitoj vodi (biserna kupka ili podvodna masaža), aplikovanje lekovitog blata (do dve aplikacije), manuelna (ručna) masaža – segmentna, u trajanju od 10 minuta. Terapije određuje banjski lekar prema indikacijama, a obavljaju se svakodnevno – i vikendom i praznikom. 

 • Сеnе su date po osobi dnevno nа bazi punih pansiona u dvokrevetnim sobama.

 • Doplate:
  ·       Jednokrevetna soba: 1.500,00 dinara dnevno.
  ·        Boravak u komfort sobama: 500,00 dinara ро osobi dnevno.

 • Umanjenje za polupansion:
  ·       Bez ručka: 300,00 dinara po osobi dnevno, ili
  ·       Bez večere: 250,00 dinara po osobi dnevno.

 • Popust za penzionere
  ·       5% uz poslednji ček od penzije u periodima: Januar – Jun i Septembar – Decembar.
  ·       Plaćanje na 6 mesečnih rata administrativnom zabranom tokom cele godine za period boravka od 5 i  više dana (potreban je poslednji ček od penzije).

 • Uslovi za decu:
  ·       Do 5 godina borave besplatno.
  ·       Od 5-10 godina: 50% od navedenih cena.
  ·       10 i više godina: рlаćaju punu cenu boravka.

Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Hotel Jelak

Pločnik je arheološko nalazište nedaleko od Prokuplja, koje predstavlja arheološko naselje iz mlađeg kamenog doba. Na ovom mestu su nađeni ostaci keramike, primerci figuralne plastike, a i bakarni predmeti. Poseta ovog nalazišta vas vraća hiljadama godina u prošlost.

Lukovska Banja

Ako za neku banju možemo da kažemo da ima idealan geografski, saobraćajni i turistički položaj to je Lukovska banja. Naziv je dobila po selu Lukovo u kome se nalazi. Na nadmorskoj visini od 680 m predstavlja našu najvišu banju, a po broju izvora takođe je prva u Srbiji. S obzirom da je ušuškana na velikoj visini ujedno je i vazdušna banja sa neprocenjivim klimatskim značajem.

Lukovska Banja predstavlja jedno od naših najstarijih lečilišta, čija su dejstva uočili stari Rimljani. Upravo se u okolini Lukovske banje nalazilo naselje u kome su boravili rimski legionari. I tokom srednjeg veka, banja je zauzimala značajno mesto među srpskim vladarima. Ostaci kupatila iz vremena kralja Milutina ukazuju na to da je banja bila često posećena i uvažavana. Padom srpske države po Turke, banja nije zanemerana, naprotiv, kako su i oni bili vešti graditelji i poznati po stvaranju hamama koji su služili za odmor,  nisu zanemarili ni Lukovsku banju. Jedan defter spominje Lukovsku banju u kojoj se nalazi hamam. U novije vreme, banja je doživela procvat posle Drugog svetskog rata, kada se pristupa njenom uređenju, kada dobija prvo moderno kupatilo, i to sa muškim i ženskim bazenom. Banju osim brojnih izvora mineralnih voda karakteriše je  netaknuta priroda Kopaonika, proplanci i visoravni, neodoljivi šumoviti predeli, čist vazduh i umerena klima.