Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Fruške Terme

★★★★

Hotel Fruške Terme nalazi se u Vrdniku, na 5 km od termalne banje Vrdnik. Smeštena na južnim padinama Fruške gore u sastavu nacionalnog parka, nedaleko od Novog Sada i Beograda, banja Vrdnik je postala najpopularnija destinacija u Vojvodini za odmor. Status banje Vrdnik dobija 1997. godine, što je čini jednom od najmlađih banja na turističkoj karti Srbije. Banja Vrdnik poseduje lekovitu vodu koja zbog temperature i hemijskog sastava spada u red hipotermalnih voda. Temperatura vode od 29 – 32 stepeni celzijusa, nadmorska visina i čist vazduh ubraja banju u vazdušna lečilišta Srbije. Hotel Fruške Terme predstavlja odličan izbor za uživanje. 

Za sve one koji borave u banji, i hotelu, idealan način da iskoriste vreme jeste poseta I obilazak Fruške gore. Fruška gora ima obeležja ostrvske planine, niska je i pitoma i kao takva oduvek je bila pogodna za naseljavanje. To su uočili i stari Rimljani koji su je naselili i nazvali Mons Almus, što znači blagorodna planina. Današnji naziv datira verovatno iz perioda kada su je naselili Franci.

Dvokrevetna soba se prostire na 27m2. Kupatilo je opremljeno tušem. Svaka soba poseduje terasu. Soba je opremljena: TV , WiFi, telefon, frižider, sef , bade mantil , wellness peškiri , fen, terasa sa setom za sedenje.

Porodičnu sobu čine dve dvokrevetne sobe ukupne kvadrature od 54 m2, povezane vratima. Svaka soba poseduje kupatilo sa tušem i terasu sa setom za sedenje. Sadržaj sobe: 2 x TV, WiFi ,  2 x Telefon, 2 x Frižider, 2 x Sef, bade mantil, wellness peškiri, 2 x Fen, 2 x Terasa sa setom za sedenje.

Apartman se sastoji od dnevne i spavaće sobe, dva kupatila i terase ukupne kvadrature od 62m2. Dnevna soba poseduje dvosed, fotelju, sto, dve stolice i TV. Kupatilo je opremljeno jacuzzi kadom sa svetlosnim efektima i muzikom i parnim kupatilom. Sadržaj sobe: 2 x TV, WiFi, 2 x Telefon, frižider, sef, bade mantil, wellness peškiri, papuče, 2 x Fen, terasa sa setom za sedenje, jaccuzi kada, parno kupatilo.

Apartman se sastoji od dnevne i spavaće sobe, dva kupatila i terase ukupne kvadrature od 62m2. Spavaća soba poseduje vodeni francuski ležaj. Dnevna soba poseduje dvosed, fotelju, sto, dve stolice i TV. Kupatilo je opremljeno đakuzi kadom sa svetlosnim efektima i muzikom i parnim kupatilom. Sadržaj sobe: 2 x TV, WiFi, 2 x Telefon, frižider, sef, bade mantil, wellness peškiri, papuče, 2 x Fen, terasa sa setom za sedenje, đakuzi kada, parno kupatilo i vodeni francuski ležaj.

  • Cene su po osobi po noći.

  • Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

  • Korišćenje Wellnes i Spa centra za goste hotela je u skladu sa prijavom i odjavom iz hotela, odnosno od 14h na dan dolaska i do 11h na dan odjave. Nakon odjave se primenjuje redovni cenovnik usluga Wellnes i Spa centra.

  • Doplata za večeru iznosi 1.650 rsd po osobi / po noći.
  • Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju ostvaruje popust od 25%.
  • Dete do 5.99 godina – GRATIS (bez vlastitog ležaja).

  • Ukoliko boravi sa 2 odrasle osobe dete od 6 do 11.99 godina plaća 50% od cene po osobi u dvokrevetnoj sobi i koristi pomoćni ležaj.

  • Ukoliko boravi sa 1 odraslom osobom dete od 6 do 11.99 godina plaća 70% od cene po osobi u dvokrevetnoj sobi.

  • Porodična soba – roditelji koji borave sa dvoje dece do 12 godina plaćaju jednu punu cenu sobe dok na drugu sobu ostvaruju 30% popusta.

Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Hotel Fruške Terme

Fruška Gora je nacionalni park od 1960. godine koji se odlikuje lepotom prirodnog sveta ali i bogatstvom kulturnog nasleđa. Na planini se nalazi 16 zakonom zaštićenih manastira, zbog čega se često naziva Srpska Sveta Gora.

Banja Vrdnik

Smeštena na južnim padinama Fruške gore u sastavu nacionalnog parka, nedaleko od Novog Sada i Beograda, banja Vrdnik je postala najpopularnija destinacija u Vojvodini za odmor. Status banje Vrdnik dobija 1997. godine, što je čini jednom od najmlađih banja na turističkoj karti Srbije. Čist, nezgađen  vazduh svrstava je u red vazdušnih banja. Možemo reći da istorijski koreni Vrdnika sežu u daleki 19. vek, kada je ovo banjsko lečilište bilo poznato po rudniku mrkog uglja, dok više od sto godina kasnije iz jama nije počela da izbija topla i slana voda, čime se počela poklanjati pažnja Vrdniku kao mestu lekovite vode – banji.Turizam je u banji razvijen tokom cele godine, ali najveći promet turista se ostvaruje  tokom letnje sezone kada je ovde i najlepše, jer zelenilo planine okružuje čitav prostor dajući mu posebnu čar. Preko leta Vrdnik je idealan za one koji žele da pobegnu od vrućine i da se rashlade na spoljašnjim bazenima, dok je tokom zime moguće opuštanje na unutrašnjim bazenima sa termo-mineralnom vodom čija temperatura varira oko 30 stepeni, dok napolju  veje sneg. U Vrdniku se nalaze manastir Ravanica i Vrdnička kula-lokalitet iz  doba rimskog cara Probusa, građena u trećem veku, radi zaštite od neprijatelja koji su dolazili sa severa. Manastir Vrdnik poznat I pod nazivom Ravanica posle stradanja u austrijsko – turskom ratu obnavljaju sveštenici iz manastira Ravanice kraj Ćuprije, po kojem i nosi drugo ime. U obnovljenom manasiru su monasi položili mošti kneza Lazara, zbog čega ima veliku vrednost.