Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Etno kompleks Vrdnička kula

★★★★

Na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“ izgrađen je “Etno kompleks Vrdnička kula“. Netaknuta priroda i čist vazduh, sa opojnim mirisima lipove i borove šume pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula.

Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini iz 12. veka, Vrdničkoj kuli, koja je podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području.

CENOVNIK

Smeštaj u etno apartmanima

Minimum dve noći

Broj osoba

Usluga

Radni dan / po apartmanu

Vikend / po apartmanu

2 osobe

Noćenje sa doručkom

7.700 RSD

9.400 RSD

3 osobe

Noćenje sa doručkom

9.300 RSD

11.250 RSD

4 osobe

Noćenje sa doručkom

10.600 RSD

14.200 RSD

 5 osoba

Noćenje sa doručkom

13.000 RSD

17.250 RSD

6 osoba

Noćenje sa doručkom

14.100 RSD

19.200 RSD

CENOVNIK

Smeštaj u Etno hotelu “Vrdnička kula”

Etno soba

Usluga

Radni dan

Vikend

1 osoba

Noćenje sa doručkom

5.300 RSD po osobi po noći

7.100 RSD po osobi po noći

2 osobe

Noćenje sa doručkom

3.550 RSD po osobi po noći

4.700 RSD po osobi po noći

Soba sa terasom

Usluga

Radni dan

Vikend

1 osoba

Noćenje sa doručkom

6.300 RSD po osobi po noći

8.100 RSD po osobi po noći

2 osobe

Noćenje sa doručkom

4.550 RSD po osobi po noći

5.700 RSD po osobi po noći

Apartman

Usluga

Radni dan

Vikend

2 osobe

Noćenje sa doručkom

30.500 RSD

30.500 RDS

U tišini Fruškogorskog mira, okružene prelepom prirodom, smeštene su kuće za odmor koje će Vas svojom udobnošću očarati i učiniti da im se stalno vraćate. Veličina svake kuće za odmor je 65m2. Svaka kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak gde se nalaze sofa , moderno opremljeno kupatilo, dok se na spratu nalaze dve sobe. Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum šest osoba.

Svi gosti koji su smešteni u etno apartmanima mogu besplatno da koriste sportske terene (dva teniska terena, terene za košarku i odbojku).

Soba je 23 m² u njoj se nalaze dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj. Moderno opremljene sobe sa prelepim pogledom na prirodu, omogućiće Vam odmor i regeneraciju celog organizma. Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum tri osobe. Svi gosti koji su smešteni u etno hotelu mogu besplatno da koriste sportske terene (dva teniska terena, terene za košarku i odbojku).

Dnevni boravak u etno sobi iznosi 70% od redovne cene.

Soba sa terasom se prostire na površini od 28 m², pruža Vam potpuni komfor uz idealni užitak na terasi okruženoj zelenilom nacionalnog parka Fruška gora. Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum dve osobe. Svi gosti koji su smešteni u etno hotelu mogu besplatno da koriste sportske terene (dva teniska terena, terene za košarku i odbojku).

Dnevni boravak u etno sobi iznosi 70% od redovne cene.

Mladenački apartman površine 65 m² sastoji iz iz dve prostorije, dnevnog boravka i spavaće sobe prostranog kupatila i terase. Smeštaj je namenjen mladencima koji bi svoj nezaboravni trenutak obeležili u svečanoj sali Etno hotela Vrdnička kula. Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum dve osobe. Svi gosti koji su smešteni u etno hotelu mogu besplatno da koriste sportske terene (dva teniska terena, terene za košarku i odbojku).

Dnevni boravak u etno sobi iznosi 70% od redovne cene.

Prostire se na površini od 50 m2. Kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak, moderno opremljeno kupatilo, a na galeriji je smešten raskošan francuski ležaj. Idealan boravak za tek sklopljene velike ljubavi. Kroz vrata naše kuće možete uploviti u Vaš novi bračni život okruženi čistom prirodom, domaćom kuhinjom našeg „Etno restorana“. Ostvarite svoj dugo sanjani san!

Svi gosti koji su smešteni u etno apartmanima mogu besplatno da koriste sportske terene (dva teniska terena, terene za košarku i odbojku).

  • Dnevni boravak u etno hotelu iznosi 70% od redovne cene.

  • U cenu nije uračunata boravišna taksa u iznosu od 100 rsd po osobi po noći.

  • Wellness & Spa sadržaji hotela Fruških termi se doplaćuje po utvrđenom cenovniku.

  • Cenovnik za decu u etno hotelu u pratnji jedne odrasle osobe: prvo i drugo dete od 0-6 godina plaća po 1.770 RSD, prvo i drugo dete od 6-12 godina plaća 2.360 RDS.

  • Cenovnik za decu u etno hotelu u pratnji dve odrasle osobe: prvo i drugo dete od 0-6 godina ima besplatan smeštaj, prvo i drugo dete od 6-12 godina plaća 2.360 RSD.

  • Cenovnik za decu u etno apartmanima: prvo dete 0-6 godine ima besplatan smeštaj, svako naredno dete od 6-12 godina plaća 1.770 RSD

  • Cena boravišne takse za decu od 7-15 godina iznosi 50 rsd po detetu po noći.

  • Deca do 7 godina su oslobođena plaćanja boravišne takse.

Postavite nam pitanje i dobićete odgovor u nakraćem mogućem roku:
Rezervišite svoje mesto na vreme:


🗺️ • Etno kompleks Vrdnička kula

Vrdnička kula ima istorijski značaj za Vojvodinu i jedan je od simbola Fruške gore i Vrdnika. Prema istorijskim podacima, na ovom mestu se nekada nalazio grad Vrdnik na nekoliko stotina metara iznad nivoa mora i bio je skrovište i sigurna lokacija za zaštitu od neprijatelja.

Banja Vrdnik

Smeštena na južnim padinama Fruške gore u sastavu nacionalnog parka, nedaleko od Novog Sada i Beograda, banja Vrdnik je postala najpopularnija destinacija u Vojvodini za odmor. Status banje Vrdnik dobija 1997. godine, što je čini jednom od najmlađih banja na turističkoj karti Srbije. Čist, nezgađen  vazduh svrstava je u red vazdušnih banja. Možemo reći da istorijski koreni Vrdnika sežu u daleki 19. vek, kada je ovo banjsko lečilište bilo poznato po rudniku mrkog uglja, dok više od sto godina kasnije iz jama nije počela da izbija topla i slana voda, čime se počela poklanjati pažnja Vrdniku kao mestu lekovite vode – banji. Turizam je u banji razvijen tokom cele godine, ali najveći promet turista se ostvaruje  tokom letnje sezone kada je ovde i najlepše, jer zelenilo planine okružuje čitav prostor dajući mu posebnu čar. Preko leta Vrdnik je idealan za one koji žele da pobegnu od vrućine i da se rashlade na spoljašnjim bazenima, dok je tokom zime moguće opuštanje na unutrašnjim bazenima sa termo-mineralnom vodom čija temperatura varira oko 30 stepeni, dok napolju  veje sneg. U Vrdniku se nalaze manastir Ravanica i Vrdnička kula-lokalitet iz  doba rimskog cara Probusa, građena u trećem veku, radi zaštite od neprijatelja koji su dolazili sa severa. Manastir Vrdnik poznat I pod nazivom Ravanica posle stradanja u austrijsko – turskom ratu obnavljaju sveštenici iz manastira Ravanice kraj Ćuprije, po kojem i nosi drugo ime. U obnovljenom manasiru su monasi položili mošti kneza Lazara, zbog čega ima veliku vrednost.