• 0112631738
  • info@milmirtravel.rs
  • Radno vreme: 08:00-20:00; Subotom 10:00-18:00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Avio karte

Mogućnost rezervacije i kupovine avio karata za sve destinacije u Evropi i svetu po povoljnim cenama. Za Vas pronalazimo najbolji, najjeftiniji i najprikladniji avio transport, presedanje sa najmanjim čekanjem između letova kod dalekih destinacija…

Low cost (niskobudžetne) kompanije iz Beograda i Niša

Neverovatne cene se često mogu naći u nekim low cost kompanijama, i stiče se utisak da o tome putnici nisu dovoljno upućeni. 

Lufthansa

Lufthansa je nemačka nacionalna avio kompanija sa sedištem u Kelnu. Najveći je evropski putnički avio prevoznik. Po veličini putničkog avio prevoza je četvrta kompanija u svetu sa 209 destinacija u 81 zemlji. Zajedno sa svojim partnerima leti na preko 410 destinacija. Po broju aviona u svojoj floti nalazi se na drugom mestu u svetu. Izuzetno je popularan kod putnika.

Wizz Air

Wizz Air (Wizz Air Hungary Ltd.) je mađarska niskobudžetna (low-cost) avio kompanija sa sedištem u Budimpešti. Wizz-air leti ka dosta gradova u Evropi (većinom istočna i srednja Evropa, sa Poljskom kao najznačajnim tržištem), ka Izraelu i ka Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Avio kompanija leti u 42 zemlje tj. ka više od 140 destinacija.

Ryan air

Sa niskim cenama Ryanair je irski avio-prevoznik, koji je najveća i najpoznatija kompanija te vrste u Evropi. Avio-prevoznik pokriva skoro 100 aerodroma na starom kontinentu i jedan u Maroku. Ovaj avio-prevoznik dobio je nagradu za „najtačniju“ avio kompaniju u Evropi od strane Asocijacije evropskih avio-kompanija i od Agencije za civilno vazduhoplovstvo Velike Britanije.

Vueling airlines

Letovi do Barselone! Samo tokom letnje sezone dva puta nedeljno, utorkom i subotom, dok se u visokoj sezoni od juna do septembra meseca uvodi i treći let sredom. Avio karte Beograd Barselona, direktan let, već od 169 eur. U cenu karte je uključen prtljag od 23k plus ručni. Vueling se kao i svi ostali prilagođava situaciji, pa bismo dostupnost morali da proverimo kontaktirajući ih direktno.

Pošaljite upit